Huis Vanassche

Winkelmandje is leeg

Onze partners

Huis Vanassche zou geen zo'n groot bedrijf vol passie zijn, mochten er geen gedreven mensen achter staan. Alleen zou het ons ook niet lukken om er telkens voor de volle 100% voor te gaan. Daarom hebben we dus enkele partners die steeds voor ons klaar staan en die ons helpen om vooruit te denken.

 

 

 

Rouge é Blanc

 

Rouge é blanc is een restaurant én B&B, uitgebaat door Yves Vandenabeele (broer van Rik Vandenabeele en zoon van Myriam & Paul Vandenabeele- Vanassche) en zijn vrouw Virginie. Dagelijks leveren wij verse groenten en fruit, zodat zij lekkere gerechten en ontbijten kunnen bereiden.

Daarnaast denkt Yves ook met ons mee over mogelijkheden om onze winkel en de groothandel nog toegankelijker te maken. Vanuit zijn branche kent hij andere insteken die ons vernieuwende, leuke en orginele ideeën kunnen opbrengen.

 

Bekijk zeker hun website eens! Op rougeeblanc.be vind je hun gerechten en kan je beter kennis maken met de passie van Yves, Virginie en hun team.

 

 

 

Dieet Lecluyse

 

We hadden al heel wat bereide gerechten in onze winkel. Ook voor veggie en lightgerechten hadden we al oog. Toch misten we de kennis en vaardigheden om het gezond koken tot een goed einde te brengen. Dieet Lecluyse uit Izegem helpt ons daarom om wekelijks één (of meerdere) gezonde gerechtjes met maximaal 600kcal te presenteren. Ze steunen ons met eenpansgerechten, ovenschotels en andere lekkere gerechten en geven tips en ideeën om gezond aan de slag te gaan in de keuken. 

 

Daarnaast zullen ze, vanaf april, in onze nieuwbouw workshops houden om thuis ook gezond te kunnen koken. Meer over deze workshops volgt op onze website en op Facebook.

 

Bekijk ook zeker hun website dieetlecluyse.be eens en houd ook hun Facebookpagina in de gaten!

 

 

 

Bakkerij Lorenzo

 

Bakkerij Lorenzo uit Ingelmunster vult dagelijks twee automaten op onze parking met vers brood! Geen paniek dus wanneer je 's avonds laat of in het weekend brood vergat te kopen. Haast je naar onze parking en geniet van Lorenzo's lekker brood.

 

 

 

 

Bakkerij Vandendorpe-Deroo

 

In de winkel hebben we dagelijks vers brood van bakkerij Vandendorpe-Deroo uit de prinsessenstraat in Izegem. Wit, bruin, met graantjes, koekenbrood, klein of groot? Kom binnen bij ons voor lekker, vers brood!

 

 

 

Koppert Cress

 

Koppert cress is een Nederlands bedrijf dat gespecialiseerd is in "cressen", zaailingenvan unieke planten met unieke smaken, geuren, gevoelen of presentaties. Zij steunen ons in het vernieuwen van ons assortiment en denken mee aan de toekomst!

 

Leer Koppert Cress beter kennen op hun website benelux.koppertcress.com en kom zeker eens kijken naar ons assortiment Cressen.

 

 

 

Eurofresh

 

Samen met Eurofresh gaan wij steeds op zoek naar nieuwe bereide gerechten, slaatjes of desserts om zo altijd nieuwe producten te kunnen aanbieden. Zij leveren hier ook basissauzen voor salades, enkele verpakkingen en enkele van hun huismerken. Hun frisse manier van denken is voor ons zeker een meerwaarde!

 

Wil je meer weten over Eurofresh? Dat kan op eurofresh.be

 

Wenst u ook samen te werken met Huis Vanassche? Mail dan naar info@huisvanassche.be en vermeld uw naam, adres- en contactgegevens. Geef gerust ook kort uitleg over wat u precies doet. Als het ons aanspreekt of we willen graag meer informatie, dan hoort u zeker van ons!