Huis Vanassche

Winkelmandje is leeg

23.01.2021

Belegde broodjes

Met een belegd broodje van bij ons, scoor je altijd!
We hebben een ruime keuze aan broodsoorten, beleg, sauzen en (natuurlijk) verse groenten uit onze eigen productieruimte.
Elk belegd broodje uit ons assortiment wordt met liefde én producten van topkwaliteit belegd, waardoor je zeker bent van een geslaagde maaltijd.

Wie ’s ochtends onze winkel binnenkomt, heeft het al geroken: de broodjes worden ter plaatse afgebakken en dat zorgt voor een zalige geur! Net voor de middagpiek wordt een laatste bakte ingevoerd. Wie ’s middags een broodje komt halen, is dus zeker van een verse, krakende pistolet!

 

Elk broodje wordt gegarneerd met verse groenten die we hier ter plaatse versnijden. We kiezen telkens voor de meest kwaliteitsvolle producten. De salades worden dagelijks gewassen en versneden, de wortels worden elke ochtend geraspt en de eitjes worden à la minute versneden. Door telkens opnieuw met kraakverse groenten te werken, willen we de kwaliteit van onze broodjes omhoog tillen.

 

Een ruim assortiment belegde broodjes

 

Naast een ruim assortiment belegde broodjes die je elders kan terugvinden, kiezen we ook voor een uitgebreid assortiment “speciallekes”. Met die creaties dagen we je graag uit om iets nieuws uit te proberen.

 

Zo kozen we onder andere voor een broodje “Freaky Bicky”: een heerlijk broodje met sneetjes boulette, Bickysaus, gedroogde uitjes, augurkes en cressonette. Het lijkt wel een gezondere versie van de Bicky Burger.

 

Ook geitenkaas krijgt extra aandacht in onze broodjeshoek. Met het broodje “Sweety Goat” laten we je genieten van de geitenkaas van Chavroux, afgewerkt met gebakken spek, honing, nootjes en fijne sneetjes van de lekkerste appel die te vinden is in onze winkel.

 

Dat we graag de wereld rondgaan met onze broodjes, is ook duidelijk te zien in ons assortiment. Wat dacht je van Hong Kong (met sojascheuten en loempiasaus), Texas (met préparé en gedroogde uitjes), Italia (met parmaham en mozzarella), Paris (met Brie en gerookte zalm) of Saint-Tropez (met gerookte zalm en kruidenkaas)?

 

In onze broodjesfolder pronken 75 verschillende belegde broodjes. Daarnaast gaan we ook graag de uitdaging aan om een broodje samen te stellen naar jouw wens. Houd je van aparte combinaties die je nergens op de menukaart terugvindt? Geen probleem! Laat het ons weten en wij beginnen met smeren.

 

Heerlijke huisbereide wraps

 

Naast heerlijke broodjes, kan je bij ons ook terecht voor verse wraps. Ook hier kiezen we voor beleg van de beste kwaliteit. 

 

Broodjes of wraps bij gelegenheden

 

Belegde minibroodjes of kleine stukken wrap zijn ideaal om voor te schotelen tijdens een familiefeest, een vergadering of wanneer het eens iets anders mag zijn dan een koude schotel of warme bereiding

 

De verrassingsbroodjes (mini belegde broodjes) zijn verkrijgbaar in twee vormen: "gewoon" of "deluxe". Het verschil zit in het beleg voor de broodjes. Bij de gewone kiezen we telkens voor de soorten beleg die iedereen kent: hesp, kaas, krabsalade... en de standaard groenten. Bij de luxebroodjes, kiezen we voor gewaagdere combinaties: brie, serranoham, garnaalsalade... en een uitgebreider asoortiment groenten en andere toppings. 
Zijn er producten die je liever niet op je broodje ziet? Of is er beleg waarvan je zoveel houdt? Of is er een vegetariër in het gezelschap? Laat het ons weten! We werken alles uit, zodat uw wensen worden vervullen.

 

Lunch op het werk

 

Iedere middag  vertrekken onze chauffeurs richting verschillende bedrijven in Izegem met belegde broodjes, wraps, soepen of bereide gerechten om iedere werknemer van een lunch te voorzien.

 

Om het de werknemers gemakkelijk te maken, ontwierpen we een afzonderlijk platform voor bedrijven. Op dat platform kunnen werknemers terecht met hun bestelling, die ook meteen online betaald wordt. Er moet dus 's middags niet meer gezocht worden naar het gepaste bedrag, waardoor je sneller kan beginnen aan jouw favoriete lunch.

 

Het platform is toegankelijk via de computer én via smartphone. Er zijn geen extra kosten aan verbonden. In tegendeel zelfs: heb je voldoende medewerkers kunnen optrommelen om hun lunch bij ons te bestellen? Dan geven we je graag een extraatje cadeau...

 

OOK GENIETEN VAN EEN HEERLIJKE AAN HUIS GEBRACHTE  LUNCH? CONTACTEER ONS NU.