Huis Vanassche

Winkelmandje is leeg

04.03.2021

Fruitmanden

De gezonde snack! Zowel voor thuis, op het bedrijf als bij een speciale gelegenheid...

Fruit op kantoor: gezonde werknemers zorgen voor gemotiveerde werknemers

 

Je kent wellicht het gezegde "een gezonde geest in een gezond lichaam". Wel, meer en meer willen bedrijven graag BEIDE stimuleren.

Gezonde werknemers zijn doorgaans fitter, werken efficiënter en de sfeer op het werk is zovele malen beter als je je goed in je vel voelt.

 

Kies zelf de inhoud van uw fruitmand, de frequentie van levering en grootte volgens het aantal medewerkers.

 

Bovendien zijn de fruitmanden 100% fiscaal aftrekbaar, en is er een duidelijk win - win situatie: gemotiveerde medewerkers dankzij gezonde producten én het versterkt het de positieve aantrekkingskracht van uw zaak!

 

Kies daarom een fruitmand die het beste bij uw bedrijf past en we bezorgen deze graag tot bij jullie in de regio West - Vlaanderen.

Graag tot uw dienst! 

 

Fruit voor thuis, de ideale snack!

 

Iedereen weet dat zowel groenten als fruit heel belangrijk zijn en liefst dagdagelijks behoren tot onze voeding. Fruit geeft ons namelijk een vol brein en dankzij deze vitamientjes en mineralen voelen we ons fitter en energieker.

 

Je kent ook het gezegde "an apple a day keeps the doctor away". Wel in feite komt het hierop neer: Elke dag 2 stukken fruit zorgt voor een vitamine boost in je lichaam waardoor je immuniteit verhoogt en vitaliteit verbetert. Dus waarom eens niet proberen?

 

De diverse fruitmanden van Huis Vanassche worden samengesteld van fruit van een uitstekende kwaliteit en zijn steeds zorgvuldig geselecteerd door onze medewerkers. Elke mand is samengesteld met oog voor een goeie balans. Kies daarom een fruitmand die het best bij u past of nog beter: Stel zelf uw eigen fruitmand samen!

 

Fruitcolli's: Elke week iets anders

 

Een ander mooi alternatief zijn onze fruitcolli's (of bekijk ook onze andere colli's!) Hier vind je verschillende stukken fruit voor een ganse week of weekend, afhankelijk van het aantal personen en hoeveel fruit men per dag eet. 

 

CONTACTEER ONS VOOR FRUIT OP HET WERK OF EEN LEKKERE FRUITMAND CADEAU DOEN!