Huis Vanassche

Winkelmandje is leeg

15.01.2021

Specialiteit schotels

Iets te vieren? Kies uit één van de lekkere schotels

Een lekker hapje, een kaasplankje, koude schotels of minibroodjes... bij Huis Vanassche beschikt u alvast over een ruim aanbod!

 

Aperitiefschotels

Bij Huis Vanassche beschik je over een ruime keuze aan aperitiefschotels, gaande van  zuivere vleesschotels tot  amuseschotel en verse koude tapas schotels

Dit zorgt alvast voor een goeie starter van de avond en met een lekker wit wijntje of rood wijntje is de toon gezet. Heb je liever een sprankelende aperitief, dan zit je alvast goed met een lekkere cava.

 

Koude schotels

Zin in een smakelijke vlees schotel? Of liever toch een visschotel? Geen probleem, je kan gewoon een mix van vlees  en vis bestellen en zo is er voor elk wat wils!

Of wat dacht je van een ouderwetse breughelschotel met een lekkere frisse pint? 

 

Kaasplanken

Of wat dacht u van een smeuïge kaasplank met aangepaste wijnen en lekkere broodjes.  Gegarneerd met vers fruit zoals ananas, kiwi, druiven ... is dit alvast een topper om een aangename avond te beleven zonder veel voorbereiding of keukenwerk voor de gastvrouw of -heer.

Of wat dacht u van een lekkere raclette schotel? Laat het maar sneeuwen buiten, wij zorgen voor een warm en smakelijk kaasje!

 

Belegde broodjes
Zit u met een receptie of heeft u veel genodigden? Dan zijn de mini belegde broodjes DE oplossing om veel variatie aan te brengen tijdens uw feest. Je kan de belegde broodjes ook aanvullen met vitamientjes door een supplement luxe fruit aan toe te voegen.

 

Kortom, zit u met gasten en wilt u graag genieten van de avond BIJ uw gasten in plaats van druk in de weer te zien in de keuken? Kies dan één van bovenstaande schotels en laat je verwennen!

 

BESTEL NU UW SPECIALITEIT SCHOTEL NAAR KEUZE