Huis Vanassche

Winkelmandje is leeg

24.04.2019

Uniek vergaderen?

Ben je op zoek naar een unieke locatie voor uw vergaderingen, of wil je gewoon eens iets anders? Waarom dan eens niet boven onze vernieuwde productieruimte? Een ruime zaal met uitzicht op onze productieruimte, waar in alles rust en comfort kan worden samengezeten.

Nieuwe productie ruimte voorgesneden groenten

In 2018 werd onze productie uitgebreid en vernieuwd. Boven de productieruimte maakten we een grote vergaderzaal mét uitzicht op onze productie. Die vergaderruimte stellen we graag open naar bedrijven, organisaties e.a. zodat jullie mee kunnen genieten van onze infrastructuur.

 

Grote vergaderruimte

Er is één grote vergadertafel aanwezig, waaraan plaats is voor 20 personen. Daarnaast zijn er ook verschillende statafels aanwezig. Er is een klein scherm én een groot scherm, een microgolfoven, een kookplaat én wifi. Buiten zijn er zes parkeerplaatsen voorzien (plus de parkeerplaatsen voor de klanten van de winkel). Kortom... Alles voor een geslaagde vergadering is aanwezig!

 

Lunch en dranken?

Wil je tijdens jouw vergadering ook genieten van frisdranken en lunch? Ook daarop zijn we voorzien! Wij vullen onze koelkast op voorhand met verschillende dranken (frisdranken, fruitsap, water...) én stellen onze traiteurdienst open. Geef op voorhand mee wat jullie willen eten (mini belegde broodjes of grote belegde broodjes, kaasplanken, koude schotels (met vis, vlees of gemengd) of slaatjes). We kunnen ook bereide maaltijden voorzien die kunnen worden opgewarmd in de microgolfoven die aanwezig is.

 

Prijs vergaderzaal: €100

Prijs lunchmogelijkheden: bekijk ons aanbod op de website voor de correcte prijzen

 

Vraag meer informatie over onze vergaderruimte via info@huisvanassche.be