Huis Vanassche

Winkelmandje is leeg

Groothandel

Uw partner voor groenten, fruit en voorgesneden groenten!

 

Huis Vanassche is als groothandel van groenten en fruit en voorgesneden groenten van alle markten thuis!

 

Ons administratieve team ontvangt de bestellingen via telefoon, fax, mail of via de webshop van de groothandel. Zijn staan ook klaar om de klanten te raad te staan bij hun bestellingen en om de nodige uitleg te geven over de producten.

 

Zij sturen alles door naar de juiste medewerkers in de verschillende keukens en in de groothandel. Ons productieteam start dan met het snijden van de groenten of het maken van de gerechten. In de groothandel zetten ze de gevraagde producten bij elkaar en laden ze de koelwagens in, zodat onze chauffeurs 's ochtends vroeg kunnen vertrekken. Zij verzorgen de leveringen aan scholen, OCMW's, ziekenhuizen en rusthuizen, restaurants, hotels, bedrijven en andere buurtwinkels. 

 

Onze voorgesneden groenten voldoen aan de laatste HACCP-normen. Kort samengevat betekent dit dat de goederen van producent tot verbruiker niet in aanraking komen met hoge temperaturen. Elke stap in ons productieproces gebeurt dan ook in gekoelde ruimtes.

 

Om een gekoeld vervoer te kunnen garanderen, beschikken we over acht koelwagens en twee vrachtwagens met snelkoelers tot op 3°C.

 

Meer leren over hoe wij hier te werk gaan? Bekijk dan zeker onze video! Of vraag jouw bedrijfsbezoek aan via info@huisvanassche.be