Huis Vanassche

Winkelmandje is leeg

Winkel

In onze winkel vindt u uiteraard een groot aanbod aan verse groenten en fruit. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor talloze andere producten, zoals dagverse (room)soepen, een gevarieerd aanbod aan bereide gerechten (pasta's, seizoensgerechten, aardappelgerechten...), bereide groenten, rauwkost, koude schotels, vleesdelicatessen, kaasplanken, tapas, belegde broodjes, brood, confituren, zuivelproducten, snoepgoed... 

 

 

 

 

Voor de groenten- en fruitafdeling kiezen we ervoor om de klanten persoonlijk te bedienen. Op die manier kunnen we iedereen zo goed mogelijk helpen en sturen om de meest verse en seizoensgerichte producten te kopen.

 

Ons winkelteam staat paraat om de groenten en het fruit op uw boodschappenlijstje zorgvuldig te wegen en te verpakken en kan u daarnaast ook helpen bij het beantwoorden van al uw vragen over onze verse producten. Raad nodig over de sappigste appel of de lekkerste clementine? Twijfel niet en vraag het hen. Proef, ruik, voel en kies wat voor jou het beste is!

 

 

 

 

 

 

Achter de kaas-, charcuterie- en broodtoog staan altijd werknemers klaar om de mensen te bedienen. Ons proevertjesaanbod wordt ook dagelijks aangepast zodat onze klanten altijd iets nieuws of iets anders kunnen leren kennen.

 

 

 

In de winkel hebben we ook een groot zelfbedieningsaanbod waar de klanten kunnen kiezen voor bereide gerechten, salades, rauwkost, koekjes en andere lekkernijen, dranken, gesneden groenten... Klanten die uitleg of hulp willen bij het kiezen van hun producten, kunnen natuurlijk ook nog altijd terecht bij ons personeel om hier een goede keuze te kunnen maken.